تجمع اعتراضي كارگران" مخمل و ابريشم "كاشان ادامه دارد


حدود ٥٠٠ نفر از كارگران مخمل و ابريشم كاشان از روز سه شنبه ٢١ شهريور در اعتراض به ٤ ماه دستمزد پرداخت نشده خود و همچنين وضعيت بلاتكليف خود دست به تجمع زدند و اين اعتراضات همچنان ادامه دارد. اين كارگران عصر روز ٢٦ شهريور در مقابل اين كارخانه تجمع كردند و بر روي خواستهاي خود پافشاري كردند. بنا به گزارش اين كارگران تا ساعات پاياني شب ضمن تجمع در مقابل اين واحد در خيابان اميركبير كاشان دقايقي روند عبور و مرور و تردد در اين منطقه را متوقف كردند.
اما عليرغم تحصن و تجمعات تا كنوني هنوز به خواست كارگران پاسخي داده نشده و اين اعتراضات ادامه دارد. در اطلاعيه قبل به اطلاع رسانديم كه در كارخانه مخمل و ابريشم كاشان حدود ٧٠٠ كارگر به كار اشتغال دارند و اين كارخانه يكي از واحدهاي با سابقه نساجي در كاشان است و یابک ملی يكي از سهامداران اصلی آن است.
كارگران كارخانه مخمل و ابریشم کاشان تاکنون بارها در اعتراض به دستمزدهاي پرداخت نشده خود تجمعات اعتراضي برپا داشته اند و اين اعتراضات ادامه دارد.