سنندج به استقبال اول مه ميرود
حکومت براي جلوگيري از اول مه به خانه گردي دست زده است

شهر سنندج رنگ و روي اول مه به خود گرفته است. هزاران نسخه از فراخوان مراسم مستقل كارگران در سطح شهر پخش شده است. باندرولهاي بزرگي در گراميداشت روز اول مه در مركز شهر سنندج در جاده سنندج_ صلوات آباد وهمچنين سنندج _ كامياران نصب شده است. كارگران و مردم خود را براي برگزاري مراسمي با شكوه در روز اول مه آماده ميكند. رژيم اسلامي در هراس از برپايي مراسم اول مه در شهر سنندج و قدرتنمايي كارگران، از هم اكنون به پيشگيري از برگزاري اين مراسم نيروهايش را بسيج کرده است. از ساعت ده صبح امروز ٩ ارديبهشت نيروهاي اطلاعاتي رژيم به خانه گردي و تعقيب و دستگيري فعالين و سازماندهندگان برپايي اول مه امسال دست زده و تا كنون چندين نفر دستگير شده و منازل تعدادي ا ز فعالين كارگري تحت نظر و كنترل مامورين حکومت قرار گرفته است. در جريان اين خانه گردي ها بنا به گزارشات رسيده به کميته کردستان حزب تا كنون دو نفر از فعالين برگزاري اول مه به اسامي محمد جاويد و زاهد جاويد که برادر هستند، به جرم نوشتن پلاكارد به مناسبت روز جهاني كارگر دستگير شده اند.
عليرغم همه اين فشارها شهر سنندج اكنون به استقبال اول مه ميرود و کارگران و مردم مصمم هستند که روز جهاني کارگر را با تجمعات خود گرامي بدارند. رژيم تجربه راهپيمايي با شكوه كارگران و مردم سنندج در اول مه سال گذشته را دارد و امسال كه مردم گسترده تر و وسيعتر به استقبال اين روز همبستگي بين المللي كارگري رفته اند٬ به هراس افتاده و در اوج استيصال به خانه گردي و دستگيري فعالين كارگري دست زده است تااز برپايي مارش بزرگ اول مه در شهر سنندج جلوگيري كند. اما كارگران و مردم آزاديخواه شهر سنندج عزم جزم كرده اند تا اين روز را همدوش با كارگران جهان هر چه با شكوهتر برگزار كنند. همه جا صحبت از اول مه و برگزاري مراسم اين روز است.
كميته كردستان حزب كمونيست كارگري ايران اين خانه گردي ها و دستگيري فعالين كارگري را به شدت محكوم ميكند و همه كارگران و مردم آزاديخواه نه تنها در شهر سنندج بلكه در سراسر ايران را به اعتراضي فشرده عليه اين خانه گرديها و دستگيري فعالين كارگري و براي آزادي فوري اين دستيگير شدگان فرا ميخواند. برگزاري اول مه حق کارگران و همه مردم است و حکومت اسلامي با اين تقلاها نتوانسته و نخواهد توانست مانع برگزاري هرچه با شکوه تر اين روز شود. آزادي فوري همه دستگير شدگان را بايد به اين حکومت منفور تحميل کنيم. بايد با تجمعاتمان٬ با طومارهاي اعتراضيمان كاري كنيم كه فورا آنها را آزاد كنند. بايد اول مه امسال هر چه با شكوهتر برگزار شود و با شعار نه جنگ نه بمب نه سرمايه داري ٬ آزادي برابري٬ آنچنان تجمعاتي برپا كنيم كه بر کل فضاي جامعه تاثير بگذارد و قدرت کارگران را به همه نشان دهد. اول مه امسال يك روز ويژه است بايد آنرا هر چه با شكوهتر برگزار كنيم.

زنده باد اول مه!
زنده باد اتحاد جهاني کارگران
آزادي برابري حکومت کارگري
کميته کردستان حزب کمونيست کارگري ايران
٩ ارديبهشت ١٣٨٥ – ٢٩ آوريل ٢٠٠٦