|
ايران خودرو- جمعى از کارگران ايران خودرو با صدور اطلاعيه اى خواهان بازگشت به کار حدود ٢٠٠ تن از کارگران اخراجى ايران خودرو ديزل شدند. اين کارگران اخراجى که براى شرکت پيمانکارى توسعه خودروکار کار مى کردند بدون هشدار قبلى و در حاليکه ٣ ماه از پايان قرارداد آنها باقى مانده بود، از کار اخراج شدند. کارگران ايران خودرو در اطلاعيه خود ضمن حمايت از همکاران اخراجى خواهان بازگشت بدون قيد و شرط آنها به سر کار شده اند.
مجتمع فرهنگى - هنرى "دنياى شادى" تهران- روز سه شنبه شهردارى منطقه ١٤ تهران اين مجتمع را تعطيل و به کارگران آن اعلام کرد که کارگران اجازه ندارند بر سر کارهايشان حاضر بشوند. در اعتراض به اين اقدام شهردارى عصر روز سه شنبه ٢٣ فروردين ماه صدها کارگر اين مجتمع به همراه خانواده هايشان در محل اين مجتمع اقدام به برپايى يک تجمع اعترضى نمودند. قابل ذکر است که در اين مجتمع صدها کارگر مشغول بکار هستند. کارگران و خانواده هايشان اعلام کرده اند که چنانچه اين مجتمع باز نشود و کارگران به سر کارهايشان برنگردند، به برپايى اجتماعات اعتراضى ادامه خواهند داد. کارگران تهديد کرده اند که در برابر مراکز مهم دولتى و از جمله شهردارى تحصن خواهند کرد.
کارخانه قند کرج-در پى تعطيل شدن کارخانه قند کرج از نزديک به ٣ ماه پيش، حقوق کارگران اين کارخانه پرداخت نشده است. کارگران اين کارخانه مدت دو ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. لازم به توضيح است که حدود ٣٠٠ کارگر در اين کارخانه مشغول به کار مى باشند.
بيمارستان مهديه کرمانشاه- روز چهارشنبه ٢٤ فروردين ماه کارگران بيمارستان مهديه کرمانشاه در اعتراض به عدم دريافت حقوق و مزاياى ماههاى بهمن و اسفند و همچنين عيدى و پاداش پايان سال در مقابل اين بيمارستان دست به تجمع اعتراضى زدند. کارگران با در دست داشتن و حمل پلاکاردهايى خواهان رسيدگى به درخواستهايشان شدند. در طول يک ماهه گذشته اين دومين تجمع اعتراضى کارگران اين بيمارستان مى باشد.
شرکت سبز شهر طبس- کارگران شرکت "سبز شهر" طبس نزديک به ٥ ماه است که پر داخت حقوق هايشان به تعويق افتاده است. همچنين کارگران شرکت "طبس شيمى" مدت ١٤ ماه است که حقوق دريافت نکرده اند. شرکت مهاران وابسته به راه آهن نيز مشکلاتى براى کارگران و بيمه آنها ايجاد کرده است. و حدود ٤٠ نفر از کارگران شرکت زغال سنگ نگين نيز از کار اخراج شده اند.
به نقل از حزب کمونيست کارگرى ايران
|