کارگران ايران خودرو بياد کارگران جانباخته خاتون آباد

به مدت ٥ دقيقه دست از کار مى کشند!

 

جمعى از کارگران ايران خودرو با صدور اطلاعيه اى اعلام داشتند که روز ٤ بهمن بياد کارگران جانباخته خاتون آباد ٥ دقيقه دست از کارمى کشند. در اين اطلاعيه از جمله آمده است که:

"ما کارگران شرکت ايران خودرو همزمان با کارگران سراسر ايران به منظور همدردى با خانواده قربانيان و اعلام همبستگى با کارگران خاتون آباد و ديگر کارگران که امنيت شغلى آنان مورد تعرض قرار گرفته است و اعلام انزجار و اعتراض عليه قوانين ضدکارگرى، عليه قراردادهاى موقت، عليه برده دارى نوين، براى انحلال شرکتهاى پيمانکار و عليه هرگونه بيکارسازى تحت هر عنوانى، روز يکشنبه چهارم بهمن ماه از ساعت ده صبح به مدت ٥ دقيقه دست از کار خواهيم کشيد."

توقف کار به ياد قربانيان جنايت خاتون آباد، نشانه مهمى از ابراز همبستگى و اتحاد در ميان کارگران است. با اين اقدام سمبوليک که بايد همه کارخانه ها و مراکز توليدى را در برگيرد، کارگران نه فقط ياد کارگران جانباخته را گرامى مى دارند که همچنين به جمهورى اسلامى نشان مى دهند که به گلوله بستن کارگران را بى جواب نمى گذارند. مسببين مستقيم جنايت خاتون آباد بهمراه همه سران جنايتکار جمهورى اسلامى بايد بجرم سرکوب و خشونت عليه مردم و انسانيت محاکمه شوند. اتحاد و اراده کارگرى تضمين خواهد که تعدى به کارگران پاسخ درخور خود را بگيرد و مانع جمهورى اسلامى از سر راه مبارزه کارگران در دستيابى به خواستهايشان برداشته شود.

گرامى باد ياد کارگران جانباخته خاتون آباد!

زنده باد اتحاد و همبستگى کارگرى!

مرگ بر جمهورى اسلامى !

زنده باد جمهورى سوسياليستى!

حزب کمونيست کارگرى ايران

٣ بهمن ١٣٨٣ - ٢٢ ژانويه ٢٠٠٤