اعتراض کارگران عليه گرانى

 

بيش از ١٠٠٠ کارگر شهرک صنعتى قزوين در ٢٥ تيرماه به پايين بودن حقوق بازنشستگى و به گرانى اعتراض کردند. اين کارگران در هفته گذشته در مقابل اداره بيمه اجتماعى دولت در اين شهر تجمع کردند و به فشارى که زندگى و معيشت آنها را در تنگنا قرار داده است اعتراض کردند. رشد روز افزون قيمت ها، سطح نازل دستمزدها و بى تامينى مطلق، زندگى کارگران و بخش عمده اى از جامعه را در معرض از هم پاشيدگى و فلاکت قرار داده است و از اينرو خواست افزايش حقوقها در صدر خواستهاى کارگران، معلمان، پرستاران قرار دارد.

اعتراض ١٠٠٠ کارگر شهرک صنعتى قزوين در هفته گذشته بار ديگر انعکاسى از اين خواست عمومى و سراسرى بود که با تهديد نيروهاى انتظامى دولت مواجه شد. روز بعد از اين حرکت اعتراضى ماموران انتظامى رژيم به سراغ کارگران معترض رفتند، آنها را تهديد کردند که نبايد اين اعتراضات ادامه يابد. روشن است که حکومت امروز در تلاش است تا اعتراضات کارگران را نيز با تهديد ساکت کند. اما ميليونها تن از کارگران در شرايطى که با دستمزدهاى زير خط فقر، با نپرداختن دستمزدها، با اخراجها و بيکارسازيها مواجهند، راهى جز گسترش مبارزه خويش ندارند و به جريان افتادن اعتراضات کارگرى هر روزه در گوشه و کنار اين مملکت نشان ميدهد کارگران مصممند به اعتراضات خود نه فقط ادامه دهند بلکه آنرا گسترش بخشند.

خواست افزايش حقوقها و اعتراض عليه گرانى خواستى است وسيع و عمومى که مبارزه بخش هاى مختلف جامعه را بهم پيوند ميدهد و زمينه بيشترين همبستگى را در اين اعتراضات بوجود مياورد.